onsdag 29 december 2010

Bilder från julen hos oss!

Den här julen blev inte som vi hade tänkt oss.... Linda var magsjuk, låg och sov och kräktes hela dagen - stackars liten! Sonen följde med flickvännen till hennes familj i Uppsala, första julen utan sonen hemma! Det kändes verkligen konstigt! Inte kunde vi träffa Jenni med make och våra underbara barnbarn heller, de ville inte bli smittade av Linda. Men mamma var modig, hon kom! Tusen tack för det mamma! Vi hade i alla fall en trevlig och lugn julafton! God mat, gottebord, frukt och paket... precis som det ska vara!Jaha, det blev ett litet axplock av julens bilder. Granen är ju dessvärre fotad i dagsljus och gör sig betydligt bättre när det blir mörkt ute....men så kan det vara!
God fortsättning önskar jag er alla!
Kramar, Marita

onsdag 8 december 2010

Gillar hans stil!

Så här "hittar" vi ofta vår härliga vovsing i soffan....inte kan man tro att det är en gammal draghund som de första 6 åren i sitt liv levt i en rastgård inte! Han har verkligen lyckats acklimatisera sig till familjelivet!

kram, Marita

söndag 5 december 2010

Glöggfika

Igår eftermiddag tog vi oss en härlig fika med hjortronglögg, kaffe, saffranskaka och pepparkakor....mums vad det är gott! Nya duken på plats och de nya assietterna invigdes.


Kramar, Marita