tisdag 23 oktober 2012

Grattis!

GRATTIS!!
till mig och alla andra som heter Marita! Idag är det vår dag! Vi är väl inte så många, troligen på utdöende....läser aldrig bland födda-annonserna att någon döper sin dotter till Marita. Som barn tyckte jag att namnet var hemskt, men jag har förlikat mig med det. Gillar att det inte är så vanligt. Jaaa, skål och grattis då alla Maritor där ute!
Kram, Marita

måndag 8 oktober 2012

50 år...!!

I lördags fyllde jag 50 år... jaaaa, visst låter det gammalt!!! Men min hjärna har ju inte förstått att jag är såååå gammal!! Tror nog att jag är typ....32.... oj oj oj!! Underbara maken uppvaktade mig förra helgen, vi for till Stockholm, jag hade ingen aning om vad som skulle komma att ske! (huga, när man har kontrollbehov!). Vi for till Stockholm på fredagen , checkade in på hotell där det stod en flaska champagne, färska frukter, praliner, chokladdoppade jordgubbar och väntade på oss!!! Mmmmm!

Efter dusch, make up och fräscha kläder for vi in till Stockholm Gamla Stan där maken hade bokat bord på Ängelen! Där åt vi en makalös middag, sååå god! Njöt av liveband i baren, dansade på Kolingens disco...en underbar kväll! Lördagen ägnade vi åt att strosa runt i Gamla stan, tog något glas vin på uterestauranger då vädret var underbart... kvällen avslutades på Cirkus och Tomas Ledin!!! Underbart bra! På söndagen strosade vi i underbar höstsol på Djurgården, mötte Benny Andersson som förvånansvärt inte kände igen mig!!! Sedan for vi hem till Eskilstuna igen... men uppvaktningen tog inte slut där inte!
Ja, herre jösses! Nästa gång ska jag berätta mer....
kram alla underbara! Marita