måndag 27 september 2010

Ridtur

Jaha, då är det dags att byta om för en underbar ridtur på grannens fina häst igen!! Det ska bli så himla kul!!! Sist hade jag ont både här och där i flera dagar efter...får se hur det blir den här gången!!
kram, Marita

söndag 12 september 2010

Lördagsfrukost!

Jag plockade in lite rosor från vår rosbuske som spår en ny värmebölja eller nåt...den är just nu full i knopp!! De blev så fina att dekorera frukostbordet med igår morse. Maken hade inte vaknat ännu, hunden och jag hade varit ute på en promenad....det kändes så härligt att få fixa till en härligt frukost på tu man hand nu när Linda är i Örebro! Kameran åkte fram förstås... ser att jag måste skaffa något snyggt att ställa Bregottpaketet i...hade varit finare om jag lagt upp skinkan på ett fat...men man kan ju inte få allt perfekt. I alla fall inte om man är som jag, en glad amatör bakom kameran! Men det kommer nog... det där speciella sättet att se allt som ett foto objekt...


kram, Marita

måndag 6 september 2010

Yahooo!!!

Ikväll efter jobbet blev det av....jag fick rida på grannen Jessicas fina snälla häst!! Hon har 10 hästar så när jag skulle få ta mig en tur sadlade hon upp sin underbara 17 åring.... vilken snäll häst!! Jag har inte ridit sedan jag var 13-14 år och idag är jag 47 år, så det har gått en tid.... Himmel vad kul det var! Det här vill jag göra fler gånger!!! Underbara Jessika sa att det bara är att säga till när jag är sugen att rida igen....och det kommer jag absolut att göra!
Maken var så gullig så han kom och förevigade upplevelsen!! I morgon har jag med största sannolikhet ont i både ben och rumpa!! Men det är det värt!
kram, Marita