söndag 6 mars 2011

Jag är kvar....har varit lite upptagen

Hej alla underbara bloggvänner! Nu var det allt bra länge sedan jag skrev ett inägg....har varit lite mycket. Jobbar hur mycket som helst, när jag inte är på jobbet blir det en massa decoupage. Jag gör tavlor där jag blandar decoupage och akrylfärg...det är ruskigt roligt! Har du inte provat tycker jag att du ska göra det!! Mina underbara kollegor bestämde att mina tavlor skulle visas upp på jobbet och där har tavlor blivit sålda!! Såååå roligt!! De är tillverkade för att hänga på väggarna här hemma, ganska romantiska och så vill kollegorna köpa dem!!! Vilken fin bekräftelse på att det jag gör är rätt ok!!

Annars då? I fredags köpte jag två nya vackra orkideer...vackra och billiga! Svårt att låta bli med andra ord!

I dag har maken, sonen Micke och jag varit till IKEA i Västerås och köpt en ny hylla "Expedit" till hans lägenhet, en ny lampa, en tavla och lite småplock.... Jag fick också med mig lite smått och gott hem...en hurts, 8 kuddar som jag ska göra stolsdynor av mm. Tänk att det är så kul att shoppa!!

I går var maken och jag till Stockholm. Maken kom med idèn när vi gick upp till en tidig frukost och den var jag inte sen att nappa på!! Vi strosade runt i Gamla Stan, åt en underbar lunch på Michelangelo (kan jag varmt rekomendera!!) god mat och trevlig service!, lite shopping och massor av underbar samvaro med min härliga make!!

Och idag har min underbara man bokat en vårresa till Paris!! Vi två, på tu man hand i den mest romantiska stad man kan tänka....Paris!!!


kram, Marita

3 kommentarer:

  1. Åh vill ju se dina tavlor!
    Ha en riktigt härlig måndag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  2. Kul att du är tillbaka. Superkul med tavlorna, Det är alltid skönt att få bekräftelse!

    Vilken man du har som tar med dig till Paris! Härligt!

    Cilla♥

    SvaraRadera
  3. Ååå vad du i gamla stan i lördags? Attans....
    Men du, säg till när du är i sthlm nästa gång så kanske vi kan ses??? =D

    Köpte du något i huvudstaden då? (nyfiken) hihihi...
    Kram Madde

    SvaraRadera