torsdag 10 september 2009

Herr och fru Larsson

Nu ska jag berätta... Igår var min make John och jag inbjudna att bevittna våra underbara vänner Päivi och Rickards vigsel. Det var bara vi fyra och vigselförättaren som var närvarande. Det ska ni veta är stort! Att få vara den utvalda, att få vara med denna underbara magiska dag!

Vigseln förättades på klipporna i Kvicksund, numer kallas de Larssons klippor... Solen strålade, glittrade vackert i Mälarens vatten... Det blåste en del, men vad gör väl det när himlen är blå!

De var så underbart fina, båda två! Nervösa var de, precis som man ska vara. Tårarna kom, inte alls oväntat... det är så stora känslor som fyller en vid en vigsel... Efter vigselakten skålade vi för makarna Larsson med gott bubbel och några fina chokladpraliner.

Päivi hade bokat bord på Kolbäcks Gästgiveri. Vi for dit, blev serverade en fullkomligt underbar tre rätters middag med rött vin till. Så makalöst gott! Tusen tack!

kram, Marita


3 kommentarer:

  1. Det låter jättehärligt! Var ju själv på bröllop av den större modellen här i somras, nu lär det dröja igen... Lycka till med ditt fix! Kram, Tina

    SvaraRadera
  2. Åh Marita jag är så blödig för så´nt här! Nu sitter jag med tårar i ögonen och ståpäls på mina armar.... Ja jösses så vackert!
    Själv har jag aldrig varit med om något sådant. Inte ens varit tärna. .. Men min lilla tjej har redan hunnit med att varit brudnäbb två gånger i sitt 7-åriga liv. :)

    Tusen tack du söta för din fina kommentar inne hos mig. Det värmer ska du veta. Och visst kan du få lite rostat bröd med marmelad! När du har vägarna förbi Härnösand ;))

    Önskar dig en mysig helg!
    Stor KRAM / Åsa.

    SvaraRadera
  3. Vilken fin dag ni fick vara med om .Kram

    SvaraRadera