söndag 22 mars 2009


I fredags kom vi hem igen från Ekeskolan i Örebro. Vi har varit där på föräldradagar, alltid lika trevligt! Denna gång fick vi vara med om en invigning, under popa och ståt, av den nya fina grillkåtan! Gunnar Stengarn höll ett fantastiskt tal och en representant från Lions som har skänkt kåtan till Ekeskolan höll också ett litet tal samt Peter och Ronny klippte banden. Vi skålade i cider som var väl kylt i snön! Senare under dagen tändes det en eld i kåtan och det grillades korv, mums vad gott det var! Den åt vi i vårsolens sköna värme! På torsdag kvällen samlades vi föräldrar och drack rödvin och åt underbart god ost, druvor, päron och kex! Också mumsigt!


Linda kom åter från Sälen på torsdag em. Hon hade haft det jättehärligt! Hon har åkt hundspann, skicar, bastat och badat... helt enkelt haft det helt underbart!
Örebroresan avslutades med ett besök på IKEA, jag gick in och tittade och John o Linda satt kvar i bilen. Tänk så mycket lättare det är att handla det man vill ha när maken inte är med!!!
Igår em/kväll var vi över till grannen Bäckman och åt grillade parisare och drack god öl. När vi var lagom frusna gick vi in och tog en kaffe med fantastisk god kaka, likör och whiskey slank också ner. Fantastiskt trevligt sällskap fick vi då det kom ytterligare två grannar! Linda var med och var jätteduktig, hon satt så tålmodigt och lyssnade på oss vuxna och åt av allt som bjöds. När vi kom hem skulle vi slappa en stund i soffan... vad händer??? vi somnar så klart!! Vi vaknade kl halv sex i morse ledbrutna i var sin soffa!! Suck! John gick ut med Dodge medan jag plockade undan och släckte alla lampor, sedan gick vi och la oss i sängen trots att det redan var morgon. Vi sov till strax efter nio. Sen var det bara upp och hoppa!!
Nu ska jag slå på en kanna kaffe till den nybakta sockerkakan, ska smaka fint! Till middag har Linda beställt kyckling med champinjoner och ris, kommer också att smaka fint!
Sköt om er alla mina raringar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar