söndag 8 mars 2009

Jaha, så gick kranen sönder!

För andra gången sedan vi flyttat in i vårt fina hus har kökskranen gått sönder. Vi har dock haft tur att vi varit hemma båda gångerna! Vredet som är till diskmaskinen pajar och det sprutar ut vatten, inte landar det i diskhon inte, hehedå ut på golvet! Nu fick det bli en tur till K Rauta och inhandla en ny. Nästa vecka ska IKEA få tillbaka sin trasiga kran, de kan gott få veta vad dålig den är!
I morgon ska Linda till Örebro igen. Hon ska stanna kvar över helgen. På söndag till torsda ska hon tillsammans med tre andra kamrater från skolan åka till Sälen och åka skidor, hundspann och sitskie (stavas det så??). De ska bo i en stuga i Hundfjället, så mysigt!!
John den lilla rackaren ska åka till Prag nästa helg! Det blir bara Dodge och jag kvar hemma hela helgen. Ovant men förhoppningsvis skönt med lite lugn o ro (inte för att John är så krävande att ha hemma, men i alla fall).
Vi träffade Tilde på K Rauta idag. Hon var där med sin pappa David. Hon blev så glad när vi träffades! Fick en underbar bamsekram av henne och så kom vi överens om att hon är min lilla älskling!
Nu ska vi fika lite innan jag börjar med middagen. Här är det omvända familjen, vi fikar först och äter mat sedan... Köpte en smarrig (?) kaka på ICA Maxi som vi måste prova. ;-)
Ha det så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar