fredag 25 juni 2010

Bröllopsdag....21 år

Igår firade maken och jag 21 årig bröllopsdag! Oj vad fort åren har gått! Underbara maken väckte mig med frukost på sängen, den tog vi med oss och satte oss ute i solen och njöt av gott kaffe, goda smörgåsar. På brickan stod en bukett med 21 röda vackra rosor....och ett vackert pärlemorvitt paket med ett guldhalsband i!! Underbara älsklingen!!
Sedan for vi till vackra Nora för att bara vara, strosa omkring och njuta. Solen var på sitt allra bästa humör, vi hade tagit ledigt från jobbet hela dagen, Linda var hos mormor, hunden hos Micke! Vi var helt fria, inga tider att passa!! Vi åt en enkel och och god lunch, en kopp kaffe och Nora glass på ett underbart ställe nere vid vattnet. Kikade i antikaffärer, shoppade lite vackra saker i Alvas rum... Maken fotade en hel massa! Sedan for vi till Rosengården (tror att den heter så), det är en öppen trädgård som har 600 olika sorters rosor, de har gjort underbara inspirerande arrangemang!!
Sedan for vi till våra fina vänner Päivi och Rickard. Päivi hade gjort vitchoklad mousse som hon serverade med underbara färska jordgubbar, vitt vin med isbitar och kaffe!!! Underbart gott!! Den mumsade vi i oss i deras nya fina uterum! De har verkligen gjort fint med sitt härliga hus!! Efter en helt underbar kväll var det dags att hämta vovsingen, fara hem och sova...nästa dag var det ju dags att jobba igen! Men denna underbara dag kändes helt magisk! Det var så härligt att vara bara maken och jag, att få umgås och njuta av allt det vackra... det här måste vi göra fler gånger, inte bara när det är bröllopsdag!!
Önskar er alla en härlig midsommar!!
kram, Marita

5 kommentarer:

  1. vilken fin man du har. Hoppas ni får minst lika många lyckliga år till tillsammans!
    Gladmidsommar på er!

    Cilla♥

    SvaraRadera
  2. Stort grattis lite i efterhand till er bröllopsdag. Låter som en riktigt, riktigt härlig dag. Hoppas att midsommarhelgen också är underbar!

    kram Lisa

    SvaraRadera
  3. Grattis på bröllopsdagen, och vilken fin dag ni fick. Mysigt och hitta på lite kul en sån dag.
    Hoppas du har en bra midsommar.
    Solig kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Grattis på bröllopsdagen och inte kunde ni fått en mysigare dag än att åka till Nora och fira, funderar på att ta med barnen upp idag och käka en glass och bara vara ;o)
    Ha en riktigt härlig dag vännen!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig bröllopsdag ni hade, och vilken mysig butik du besökt.
    Kul att din man går på fotokurs, jätte fin dukning!

    Hoppas att midsommarhelgen har varit/är bra, kram Rebecca.

    SvaraRadera