fredag 3 juli 2009

En tur till Hälleforsnäs




I går blev det en tur till Hälleforsnäs, Lager 157 och Serholt. På Lager 157 shoppade vi ingenting alls förutom fika. Men på Serholt blev det desto mer! Så roligt att handla fina saker till så fantastiska priser!! Sedan åkte vi fram till Tallsjön för att ta ett dopp, men det ville inte Linda! När vi sedan kollade in vattnet kom vi på andra tankar, fy attan! Det var alldeles brunt och äckligt!!! Där badade både barn och vuxna....

Innan vi åkte till Hälleforsnäs blev det en sväng till Löta trädgårdshandel i Ärla. De har rosdagar där denna vecka. Vi handlade två fantastiska rosor som vi ska plantera utanför sovrummet. Det kommer att bli så fint!

Dodge fyllde 8 år igår. Det fick han fira med att vara i rastgården när vi var ute och handlade... kanske inte vad han hade tänkt sig. Men sedan blev det goda tuggben, slicka ut gräddeskålen, smaka på smörbitar samt det dagliga grishjärtat. Massor av klapp och kli. Linda tyckte att vi skulle ringa efter Kompis så att han och Dodge kunde ha kalas med köttfärstårta!




Middagen fixade John och Linda, tunnpannkakor!! Mums vad gott! Pannkaka med sylt och grädde!! Tänk vad det smakar gott när man inte har behövt tillaga dem själv! Linda lilla gullungen dukade fint i matsalen. Jag fick sätta mig framför fläkten och njuta!








Inte har det kommit någon Melker ännu... den lilla rackaren! Nästa vecka ska Jenni och Micke upp på kontroll på förlossningen för samtal om igångsättning.

Idag ska vi åka till Media Markt i Västerås. John har sett fram emot det en lång tid nu. Så idag blir det av. Själv är jag mer intresserad av att kila in på IKEA och Billiga Nisse... Linda vill inte till någon av affärerna - henne får vi muta med fika! Det kan även vi stå ut med! Linda vill köpa en ny CD skiva med Smurfarna. Jag vill köpa en Soda Stream så att vi slipper köpa en massa Ramlösa mest varje dag.
Kramisar!

2 kommentarer:

  1. shoppoholik!!!! Åka runt o shoppa så där! och inte har ni frågat om jag vill följa med!? :(

    SvaraRadera
  2. nej, det förstås... vi ska tänka på det nästa gång!

    SvaraRadera