måndag 8 augusti 2011

Måste jag också fixa till!

Nu på semestern var Linda, maken och jag en sväng till Strängnäs. Vi strosade runt i denna underbara lilla stad... shoppade lite smarriga ostar i deras fina ostaffär. Jag gillar verkligen dessa underbara små butiker där man är specialiserad på just sin produkt! De kan så mycket och man får smaka på så många goda härliga ostar!! Självklart stannade vi till för en mysig fikastund på ett café med uteservering! Det hör liksom sommaren till tycker jag! På väg därifrån såg jag något som jag tyckte var så himla gulligt! Så ska jag också göra....vid vår tomtgräns ska jag ställa ett sådant arrangemang! Passar så bra att jag fick tag på en massa rostfria bunkar i olika storlekar på gårdagens auktion! Titta! Visst är det lite gulligt!!

 Bara måste visa lite bilder från denna vackra stad!



Ostarna i ostaffären... ett axplock, de hade hur många sorter som helst! Goda var de också!!


Den här veckan har Línda och jag semester! En egen vecka som vi kan fylla med vad vi vill!! Det enda vi har bokat upp är ett besök hos hårfrissan Lena på La Casita på onsdag...härligt! Idag ska vi fara iväg till ICA, det är konstigt vad fort det blir tomt i kylskåpet!
Ha det allra bäst!
kram, Marita

6 kommentarer:

  1. Ser ut som en mycket fin stad.

    Ha en skön semester vecka nu.

    Förresten, du visar väl dina auktionsfynd?

    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  2. Rolig hundbar. Kul att idé att ha en sådan utanför huset. Här regnar det så mycket nu, så hundarna kan bara öppna gapet!

    Cilla♥

    SvaraRadera
  3. Tack snälla för din kommentar!
    Vilken gullig stad Strängnäs verkar vara.
    Ha en fin dag!
    Kram Anette

    SvaraRadera
  4. Ser mysigt ut.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  5. En stad som jag tycker är så charmig och vacker, ligger ju helt underbart, ha det gott, kram

    SvaraRadera
  6. Heej knappkompis ;) Hihi, visst är det väl kul med små roliga, vackra, knasiga, fina knappar att samla på. Inte knäppt, bara kul, hihihi.

    Hoppas du haft en jätte bra idag.
    Kram Madeleine

    SvaraRadera