söndag 2 augusti 2009

Vilken ljuvlig shopping!

I går åkte vi till Emma i Örebro med Linda. De ska åka på läger i Landskrona tillsammans, ja alltså Emma är Lindas assistent! När vi kom fram hade hon dukat upp gott kaffe med bullar och kakor under äppelträdet, så mysigt och så gott! Finaste broderade mormorsduken låg på det fina bordet, vackar Linumkuddar i rosa och begie låg på de vackra trädgårdsstolarna och soffan. Över bordet i en trädgren hängde en vacker ljuskrona.... solen strålade snällt på oss där vi satt och njöt av gott fika och underbart trevligt sällskap. Per och Anna var också där och så klart Emmas sambo (som jag just nu inte kan komma på namnet på .... lite dement???)

På väg hem till Eskilstuna stannade vi till i Susannes antiklada strax utanför Kungsör. Hon har så otroligt mycket fina saker!! Vi köpte ett jättefint bord som jag har tittat på tidigare, den ska vi ha som köksbord. Det kommer att bli sååå fint! Sen köpte vi lite annat smått o gått. Idag ska vi hämta bordet, fick inte plats med den i bilen igår då vi hade Dodge med oss. Bilder kommer lite senare på alla mina härliga fynd!

Självklart kunde vi inte låta bli att åka till Himmelsberga hembageri! Där hade vi kunnat köpt precis allt! Men det blev en påse stora härliga kanelbullar (sjukt goda, de godaste jag någonsin ätit!), en rund mjuk kaka med chokladöverdrag och cocos (himmel så god!!!) och ett underbart matbröd bakat på dinkelmjöl (såååå smaskigt!) Allt var precis nybakt och färskt! Elin som driver det lilla bageriet var helt underbart trevlig! Där köpte jag även liten vetekornskudde som är hjärtformad. Hon rekomenderade att kyla ner den i frysen och lägga över panna och ögon när man får ont i huvudet. Tror nog att det funkar väldigt bra!

När vi kom hem blev det fika med allt det goda! Vi smaskade i oss så mycket gott att vi blev helt trötta! Så vi slumrade en liten stund i var sin soffa, som värsta pensionärerna!! :-) En god middag med rostad potatis, stekt rostbiff med bearnaisesås och ett glas rött! Gott! Resten av kvällen var det speedway som gällde. Himla kul att titta på faktiskt, även om det inte gick så bra för svenskarna. Jag passade på att borsta igenom Dodge efter em. promenaden. Han såg så tufsig ut. Jösses vad han tappade underull!!! Jag fyllde en plastkasse med päls! Hade det inte varit för att han ledsnat efter någon timma skulle det ha blivit ännu mer hår i kassen.... Får nog allt ta en omgång idag också. (inte underligt att våra golv är så ludna...)

Om en stund, när vi har ätit vår frukost och duschat och klätt på oss ska vi åka och hämta vårt fina bord!! Sedan ska vi åka till All-Ting och hämta den fina dörren vi ska ha som sänggavel! Vi har gjort så mycket fynd!! Det får nog allt bli en tur till Lavendeldrömmar också, där kanske jag kan hitta någon fin present till Emma som hon ska få på lördag när hon och Linda kommer tillbaka från lägret.

Bilder på fynden kommer senare idag!
kramisar

2 kommentarer:

  1. Hmm....Det är den fjärde idag och var är dom utlovade bilderna?

    SvaraRadera
  2. tålamod.... ;-) de kommer snart...

    SvaraRadera