lördag 26 december 2009

Julafton 2009

En närbild på vår julgran julen 2009. Dessvärre är det en plastgran då vi är allergiska i vår familj... Nåja, vi behöver inte vattna, inte dammsuga upp barr...

Julklapparna låg på plats när vi vaknade på julaftonsmorgon. Tomten måste ha varit in med dem på natten... han är väldigt diskret när han kommer!
Här står den i all sin prakt! Den förtjusande granen som maken tar ner från vinden kvällen före julafton. Såååå lättskött!!

På dagen for vi hem till dottern Jenni och hennes make Michael. Så juliga och fina! De bjöd på underbart gott julfika och glögg!
Vårt fina barnbarn Tilde läste en fin juldikt hon skrivit själv kvällen innan julafton då hon var så pirrig att hon var tvungen att skriva bort den. Hon är helt otroligt duktig på att skriva!
Här är det julklappsöppning som gäller! Barnbarnen fick öppna julklapparna från maken och mig samt från gammelmormor som inte kunde följa med då hon kände sig krasslig och inte ville smitta de små....
Nu har vi kommit hem igen och julmaten håller på att plockas fram. I år blev vi inte så många runt julbordet, men vi hade trevligt ändå och maten smakade mums!
Här sitter mormor och sonen Micke och kikar på julklapparna!
Ännu en bild på mormor och Micke. Det är inte så ofta vi får fota mormor så det gäller att passa på att visa upp dem!
God fortsättning på julen mina vänner!
kram, Marita

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar