söndag 13 december 2009

Lucia & pepparkakshus

I morse tittade vi på Lucia på TV1, redan kl 07,00.... hu så tidigt en morgon när man egentligen inte alls behöver gå upp så tidigt! Men det var det faktiskt värt! Sååå vackert! Vilken underbar sång och vilken underbar musik!! Många år sedan TV levererade så vacker Lucia!! För vår det blev det inga fler Luciatåg att uppleva, men vad gör väl det.... vi har ju i så många år fått titta på våra underbara barn när de varit med i olika Luciatåg.

Idag har maken och Linda bakat pepparkakshus, i alla fall delarna. Det är en tradition i vårt hem att det är pappa som bakar detta, tillsammans med de barn som vill vara med. Delarna måste få ligga till sig lite innan vi kan sätta ihop dem. De bakade även stora hjärtan som vi har pyntat så vackert.

Jag har handlat lite julklappar. Håller på att ordna med små julgåvor till personalen på boendet Granen ( 8 st ) samt till personalen i klassen ( 4 st ). Det blir lite pyssel och plock. Men det är ju bara roligt!

kramar, Marita

1 kommentar:

  1. Jag såg ingen lucia klockan sju i går kan jag säga. Då sussade jag så sött, så sött. Men det var en jättemysig dag och idag så driver det snö här. Mysigt det också faktiskt.

    Kram Lisa

    SvaraRadera