tisdag 2 augusti 2011

Söndagsutflykt med mersmak!

I söndags var maken, yngsta dottern, min mamma och jag till Taxinge slott och fikade! Där kan dom det där med fika...tro mig! De har alltid 50 olika sorters smarriga bakverk att välja bland! Tårtor i alla smaker, kakor, bakelser, bullar...ja allt du kan tänka dig! Underbart fka i en underbar miljö!! Ja, nog frossade vi alt!! Det finns små fina butiker och utställningar där att njuta av, men jag var riktigt duktig! Köpte endast en handgjord tvål och en underbar handgjord borste från Iris, till maken minsann!! Visar lite underbara biler från Taxinge som min underbara make tog... visst är det vackert??!








Efter besöket på Taxinge for vi hem till oss, hämtade upp sonen på vägen, sedan blev det grillat kött, ugnsrostad potatis och nybakta baguetter med vitlökssmör...såååå gott! Till det hade vi en underbar rabarberchuttney som jag kokade härom kvällen...såååå god!! Ett glas vin passade perfekt till!

För övrigt har jag börjat jobba igen efter fyra underbara semesterveckor...det har faktiskt gått bättre än jag trodde! ;-D Kände i måndags morse att det här med att jobba nog inte riktigt var min grej... men man kommer snabbt in i jobbrutinerna! Det KAN ju vara så att det känns rätt ok på grund av att jag ska ha semester nästa vecka igen...KAN vara så... TROLIGEN är det så....
Ha det så gott alla underbara! Tusen tack till alla som lämnar underbara kommentarer till mig! Ni är bara för gulliga!
kram, Marita

3 kommentarer:

  1. var ni ner till stallarna och tittade på smideskonstnären, han med rostiga trädgårdsmöbler gjorda av armeringsjärn???? Om inte, åk tillbaka!!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla för din kommentar!
    Så härlig utflykt ni verkade att ha haft.
    Jag skulle kunna tänka mig att vara ledig hela sommaren ifrån mitt jobb.
    Det skulle vara underbart skönt!
    Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Oj oj alldeles för mycket godsaker hihi.
    Fint ställe verkar det vara.
    Kram

    SvaraRadera